aaa

a
aa
a
a
a
a
a

UBICAT AL VELL MIG DEL POBLE, UN ANTIC TALLER DE FUSTERIA - EBENISTERIA QUE DATA DE L'ANY 1927, I FUNDAT PER EL AVI JOSEP VIVES I BES. L'HEREU DEL AVI VIVES, EN JORDI VIVES I TEIXIDÓ, VA CONTINUAR I MILLORAR LA FUSTERIA FINS A LA SEVA PREMATURA MORT L'ANY 1975.

DESPRÉS D'UNS ANYS, ELS TRES FILLS BARONS DEL PARE VIVES, EN FERNANDO, EN JORDI I EN WILLY VAREN ENGEGAR EL PROJECTE DEL RESTAURANT - BRASERIA, IMPULSAT PER LA IDEA INICIAL DEL GERMÀ JORDI, QUE ES VA INAUGURAR AL MES DE JUNY DE L'ANY 1989, CONSERVANT L'ANTIGUETAT I SINGULARITAT DEL LOCAL.

EN FERNANDO I EN WILLY HAVIEN ACABAT ELS ESTUDIS A L'ESCOLA UNIVERSITÀRIA D'HOSTELERIA I TURISME DE SANT POL DE MAR I PORTAVEN TREBALLANT EN EL SECTOR DES-DE FEIA UNS QUANTS ANYS.

EN FERNANDO VA OCUPAR LA ZONA DEL BAR, EN JORDI COM A CAP DE CUINA I EN WILLY COM A CAP DE SALA. POSTERIORMENT EL LOCAL VA ANAR EVOLUCIONANT FINS L'ACTUAL EQUIP DE CUINA DIRIGIT PER EN RICARD DARDAÑÀ (CHEFF), I AMB LA COL·LABORACIÓ D'UN EQUIP FET A BASE D'ANYS D'EXPERIÈNCIA I GANES DE FER LA FEINA BEN FETA.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

93.791.26.01 - Passatge Sant Pere, 2
08393 - Caldes d'Estrac (Barcelona)
eltaller@restauranteltaller.com / restauranteltaller.com